Abdominoplastika

Čemu služi abdominoplastika?

Mnogi ljudi godinama trpe obješene trbuhe, veliku količinu sala na abdomenu i pozamašnu količinu kila koje se ne mogu nikako riješiti.Naime u nekim godinama nema te dijete niti čarobne juhe koja vam može pomoći u rješavanju tog viška nataloženog sala koji se uredno i redovito skupljao pretjeranim jedenjem i prejedanjem.


Odjednom kad čovjek dođe u neke godine taj se višak niti ne dade maknuti. Raspituju se o raznim zahvatima i uvijek im na put dolazi abdominoplastika. 
Nećkaju se pa mnogi pokušavaju odjednom s više sportova, znoje se muče i trče, no pomaka nema. Zdrave navike se rade kroz život dan po dan i nema tog praznika ili neradnog dana da se čovjek sa zdravim navikama zaboravi oko reda i raspored.

No mnogi nisu bili te sreće i nisu te stvari naučili na vrijeme i prepustili su život da ide onako bez nekih ograničenja. No godine nikome ne praštaju i trbuh, osobito kod muškaraca samo se objesi i rasteže kožu na trbuhu. Tada ozbiljnije prouče zahvat koji se naziva abdominoplastika. Što je to abdominoplastika zasigurno se pitate.

Zahvat znan kao abdominoplastika koristi se već jako dugo u klasičnoj, ali i modernoj medicini. Naime abdominoplastika pomaže zategnuti višak kože na abdomenu, rješava višak masnog tkiva i praćen je liposukcijom. Ovaj zahvat pomaže ljudima koji se ne mogu riješiti velikih nakupina masnog tkiva, koji imaju višak kože ili obješen trbuh što je ujedno i znak da su trbušni mišići oslabjeli.

Oporavak traje  dva do četiri tjedna, a potpuna rehabilitacija otprilike do 8 tjedana. Može se reći da abdominoplastika vraća vašu figuru i konture vašeg tijela u skladno i lijepo stanje, te vam omogućava da živite život punim plućima. Ovim zahvatom povratit ćete vlastito samopouzdanje, otklonit ćete uzroke srama ili sumnje u sebe, u svoju muškost ili poželjnost. Možda čak doživite i novu mladost, te unesete dašak svježine i nove energije u vaše privatne i poslovne odnose…